‘Vrouwelijke André Hazes’ haalt uit naar Rachel Hazes

De roddelbladen hebben het er maar druk mee. Want oh, de geruchten die nu in de rondte gaan zijn niet mis. Daantje Lurks...

Lees ook

De roddelbladen hebben het er maar druk mee. Want oh, de geruchten die nu in de rondte gaan zijn niet mis. Daantje Lurks, zelfbenoemde vrouwelijke versie van André Hazes, zou niet alleen aanpappen met Rachels vader, maar haalt nu ook nog eens uit naar zijn dochter op camera. Daar zit Rachel zelf wellicht niet op te wachten…

Daantje deed destijds mee aan het SBS 6 programma Bloed, Zweet & Tranen waar Roxeanne en Dre onder de indruk waren van haar optreden. Ze vertelt dat ze bij het programma leuke mensen heeft ontmoet – waarmee ze lijkt te refereren naar Rox en Dre -, maar dat ze over Rachel helemaal niet te spreken is. Tot overmaat van ramp besluit Daantje in Privé nog uitspraken over de vader van Rachel te doen waardoor het lijkt alsof de twee nu een relatie hebben. “Hij is een heel lieve man. (…) Jan en ik hebben allebei een rugzak, dan ga je niet zomaar over één nacht ijs.”

Voor de camera’s van Shownieuws lijkt ze niets van deze roddels te begrijpen. “Maar wie zegt dat dan? Ik begrijp niet hoe ze eraan komen.” Met andere woorden, er is niets van waar. Spreken we dan hier over een publiciteitsstunt? Daantje kan het immers niet laten om Rachel op camera nog even door het slijk te halen. Over Bloed, Zweet & Tranen zegt ze: “Ze liep daar maar rond. Ze liep alles maar te bewaken met die tengels van d’r. Want ze denkt, het is haar geld, haar naam. Nou, ze is helemaal niks.” 

In onze ogen is dit niet de meest chique manier om een situatie te benaderen en aangezien de geruchten niet bevestigd zijn, gaan we er maar vanuit dat Daantje geen relatie heeft met de vader van Rachel. To be continued?

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook