Zwangere Monique compleet verrast

Nog maar een maand en dan mogen André Hazes jr. en zijn Monique hun zoontje in hun armen houden. De laatste loodj...

Lees ook

Nog maar een maand en dan mogen André Hazes jr. en zijn Monique hun zoontje in hun armen houden. De laatste loodjes zijn aangebroken! Maar voordat het zover is, werd Monique afgelopen weekend meegelokt naar een bijzondere locatie. De zwangere blondine had niks door, totdat ze te horen kreeg dat haar vriendinnen een babyshower hebben georganiseerd! 

De cupcakes, servetten en zelfs de outfits waren allemaal blauw. En dat alles voor Monique’s babyshower. De BN’er is over een maand uitgerekend, dan wordt zoon André geboren. Monique en haar vriendinnen genoten van een high tea met veel lekkers en uiteraard werd de mama to be overladen met cadeautjes voor de kleine. 

Monique heeft een aantal kiekjes van de babyshower met haar volgers gedeeld en spreekt ook de waardering voor haar vriendinnen uit. “Dankbaar voor alle lieve meisjes om me heen vandaag en ook de meisjes die er helaas niet bij konden zijn”, schrijft Monique. Ze wil één iemand in het bijzonder bedanken. “Mijn schoonzusje Jerney. Wekenlang is zij bezig geweest om voor mij een onvergetelijke dag te organiseren en heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Dankjewel Sis! Love you”. 

Meer lezen:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook