Slecht nieuws voor Guus Meeuwis

Het is heel fijn voor Guus Meeuwis dat hij weer geluk in de liefde heeft gevonden, maar dat betekent niet dat het hem op...

Lees ook

Het is heel fijn voor Guus Meeuwis dat hij weer geluk in de liefde heeft gevonden, maar dat betekent niet dat het hem op alle vlakken nu voor de wind gaat. De scheiding van zijn vrouw Valérie kent ook nadelen. Er wordt beweerd dat Guus op dit moment geen dak boven zijn hoofd heeft.

Eerder plaatsten Guus en zijn inmiddels ex-vrouw een persoonlijk bericht op zijn website. Met de eerste woorden “na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan”. Na een huwelijk van 14 jaar was hij degene die zijn biezen pakte om hun huis te verlaten. Het gerucht gaat dat Guus sinds de breuk met Valérie in het huis van een vriend mocht wonen, maar dat het huis nu verkocht is. De zanger moet dan wéér zijn koffer pakken. En nu? Nu kopt de website Quote dat Guus dakloos is. 

Of dat daadwerkelijk de situatie is, is niet bekend. Wellicht dat zijn nieuwe vriendin Manon Meijers hem een slaapplek biedt voor de komende tijd? Who knows. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook