‘Rafael van der Vaart bedreigt fotograaf’

Rafael van der Vaart heeft zich niet geliefd gemaakt bij een Spaanse fotograaf. Felix, de man in kwestie, wilde Raf wel...

Lees ook

Rafael van der Vaart heeft zich niet geliefd gemaakt bij een Spaanse fotograaf. Felix, de man in kwestie, wilde Raf wel even opzoeken in zijn nieuwe woonplaats Esbjerg, maar daar zat de voetballer helemaal niet op te wachten. Nu beweert de fotograaf dat hij bedreigd is door Rafael. Uh oh.

De fotograaf heeft flink wat werk verricht om Rafael op te sporen. Als je zijn verhaal hoort lijkt het erop dat de voetballer daar helemaal niet op zat te wachten. “Toen Rafael in een winkel was en mij zag zei hij: kom naar mijn huis. Ik zei: waarom?”, daar had Rafael wel een antwoord op, “omdat mijn vader je dan een klap zal geven.” Als typische fotograaf die Felix is leek het hem een goed plan om inderdaad Rafael thuis op te zoeken. Voor zover bekend is daar niets gebeurd en hoewel we niet weten hoeveel je van dit gerucht moet geloven, is het hartstikke begrijpelijk dat Rafael geen zin heeft in fotografen aan z’n broek.

Bekijk hier de video: 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook