Zo boos zien we kroonprinses Victoria nooit

Problemen thuis? Een slechte dag voor prins Oscar? De immense hitte? Vervelende paparazzi? We weten niet wat het is, maa...

Lees ook

Problemen thuis? Een slechte dag voor prins Oscar? De immense hitte? Vervelende paparazzi? We weten niet wat het is, maar één ding is zeker: op deze foto’s in New York kijkt kroonprinses Victoria wel héél boos.

Toen we ons royal fotoarchief indoken op zoek naar foto’s van Victoria kwamen we tot de conclusie dat ze zelden zo geïrriteerd op de foto staat. What happened in New York? De vraag is of het boosheid is, irritatie, chagrijnigheid of een combinatie van dit alles, het is in ieder geval zeker dat de kroonprinses het niet heel erg naar haar zin heeft. Op zich begrijpelijk, want de afgelopen weken was het bloedheet in New York. Maar met flink wat side eyes op iedere foto lijkt er meer aan de hand te zijn. Met liefde houdt ze haar baby vast, al ziet het ernaar uit dat er verder niemand bij haar in de buurt moet komen.

Misschien een tip voor alle fotografen: geef Victoria wat ruimte. Hopelijk voelt ze zich de volgende keer dan beter! Niet eens een wandeling kunnen maken in The Big Apple zonder een fotograaf voor je neus op iedere straathoek moet vast heel vervelend zijn. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook