Giel Beelen heeft groot (en verdrietig) nieuws

Het is voor duizenden mensen dagelijkse koek: opstaan met Giel Beelen. De radio-dj presenteert al ruim twaalf jaar het d...

Lees ook

Het is voor duizenden mensen dagelijkse koek: opstaan met Giel Beelen. De radio-dj presenteert al ruim twaalf jaar het dagelijkse ochtendprogramma op NPO 3FM. Maar dat gaat veranderen. “Ja, ik heb besloten te stoppen met de ochtendshow”, bevestigt Giel.

De geruchten kloppen: Giel stopt met zijn ochtendshow. Dat heeft hij vanmorgen bekend gemaakt in GIEL. “Ik heb zelf aangegeven nog dit jaar te willen stoppen, maar ik doe het in lijn met de rest van het station, waar ook van alles gaat gebeuren. Ik ben het zeker niet helemaal zat, maar ben blij dat ik een keuze heb gehad”, vertelt hij op de radio. 

Giel speelde al een tijdje met het idee om te stoppen. Hij voelt zich niet meer thuis bij 3FM. “De ontwikkeling van nieuwe media en het inspelen daarop bij 3FM ging trager dan ik dacht. Dat frustreerde me.” De BN’er wil zich meer richten op het scouten van nieuw talent en dat gaat volgens hem niet samen met de ochtendshow. Dat betekent echter niet dat hij het makkelijk vindt om afscheid te nemen. “Afscheid nemen van de ochtend doe ik niet fluitend, dat zal ook best even pijn doen.”

Het is nog niet duidelijk wanneer Giel gaat stoppen. Volgens de radio-dj is het nog vers en daarom onduidelijk wat er gaat gebeuren. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook