Estelle Cruijff zet door met haar ‘nieuwe leven’

De geruchten gingen al een tijd: Estelle Cruijff zou de huur van haar Amsterdamse appartement opgezegd hebben om zich pe...

De geruchten gingen al een tijd: Estelle Cruijff zou de huur van haar Amsterdamse appartement opgezegd hebben om zich permanent te vestigen in Spanje. Ze spendeerde afgelopen zomer haar tijd op Ibiza en nu lijkt ze de knoop echt doorgehakt te hebben: emigreren naar Spanje it is.

“Estelle heeft in Nederland niets meer te zoeken”, aldus moeder Jadranka in Story. Daarmee bevestigt ze de emigratieplannen van haar dochter. Estelle verlaat Nederland dus écht. Sterker nog, ze heeft al haar plekje gevonden in zowel Barcelona als op Ibiza. In Barcelona is Estelle met de familie Cruijff, met wie ze volgens haar moeder altijd goed contact heeft gehad. 

Zou dit dan betekenen dat er betere tijden aankomen voor Estelle? Als nieuwe ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation zet ze al een stapje in de goede richting en wie weet wat de Spaanse zon Estelle brengt… Jadranka hoopt er in ieder geval op dat haar dochter weer geluk in de liefde vindt. “Wellicht dat ze daar ook een nieuwe liefde tegenkomt, want dat gun ik haar nog het meest.” 

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws