Monique is prachtig zwanger in bikini

Nog heel even geduld en dan mogen André Hazes jr. en zijn Monique hun zoontje verwelkomen. Monique is hoogzwanger...

Lees ook

Nog heel even geduld en dan mogen André Hazes jr. en zijn Monique hun zoontje verwelkomen. Monique is hoogzwanger en hoewel ze ongetwijfeld uitkijkt naar de komst van haar eerste kindje, is ze de babybuik nog niet zat. Monique voelt zich enorm sexy en dat mag iedereen weten! “Ik had niet gedacht dat ik mezelf een ‘lekkere chick’ zou vinden tijdens het groeien”, schrijft ze op Instagram. 

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Monique. Volgende maand bevalt ze van haar eerste kind. Daarom plaatst ze op de valreep een foto van haar enorme babybuik… in bikini! De BN’er zit hartstikke lekker in haar vel en voelt zich sexy. Iets wat ze van tevoren niet had gedacht. De foto spreekt boekdelen! 

“Tot nu toe heb ik een hele fijne zwangerschap gehad. Ik voel me al die maanden héél goed en had van te voren niet gedacht dat ik mezelf nog best een “lekkere chick” zou vinden tijdens het groeien, maar ik straal en daar ben ik dankbaar voor. Daarom durf ik ook best één foto’tje te plaatsen als deze, omdat ik trots ben”, schrijft Monique bij de bikinifoto.

Ze is met recht trots, Monique is práchtig zwanger! 

Lees ook: 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook