Sabia wéér gespot met ex van Sylvie

Sabia Engizek heeft weer toegeslagen! Na Rafael van der Vaart is Sabia wederom gespot met een ex van Sylvie Me...

Sabia Engizek heeft weer toegeslagen! Na Rafael van der Vaart is Sabia wederom gespot met een ex van Sylvie Meis. Dit keer is de ex-voetbalvrouw gefotografeerd met Momo, de Zwitserse clubeigenaar waar Sylvie een kortstondige romance mee had. 

De bonje tussen Sylvie en Sabia is nog lang niet voorbij. Sabia heeft haar aartsrivaal weer een hak gezet door een ouderwetse tactiek toe te passen. De Dance Dance Dance-deelnemer is op de gevoelige plaat vastgelegd met een ex van Sylvie. Sabia en Momo zijn samen gespot op een strand op Ibiza. 

Althans, zo lijkt het. Sabia heeft op de kiekjes gereageerd en zegt dat ‘er niets aan de hand’ is. “Ik ben in shock dat deze foto’s zijn gemaakt en dat iedereen er een verhaal op wil plakken dat niet waar is”, vertelt Sabia aan RTL Boulevard. Het heeft volgens de ex-voetbalvrouw helemaal niks te maken met haar vete met Sylvie, de avond met Momo was hartstikke onschuldig. 

“Met mijn Dance Dance Dance-collega Bene Mayr ben ik op vakantie op Ibiza en daar kwam ik Momo tegen in een restaurant”, vertelt Sabia. “We kennen elkaar uit de bladen, verder niet. We besloten wel gezellig bij hen te gaan zitten. We hebben een heel amusante avond gehad, maar ik ben niet met Momo hand in hand vertrokken. Ik ben weggegaan met Bene. Hij is overigens een goede vriend. Ik hoop echt niet dat dit weer een enorm mediaverhaal gaat worden.”

Lees ook: 

Beeld: Getty Images, bron: rtlnieuws.nl

Laatste nieuws