Grote zorgen om zwangere Monique

Het gaat helemaal niet goed met Monique Westenberg. De vriendin van André Hazes jr. is in Thailand en was van pla...

Lees ook

Het gaat helemaal niet goed met Monique Westenberg. De vriendin van André Hazes jr. is in Thailand en was van plan om een weekje te relaxen, maar helaas loopt het totaal anders. De zwangere Monique ligt doodziek in bed.  

Monique is acht maanden in verwachting, de laatste loodjes zijn aangebroken. Monique en André wilden nog een keer met z’n tweetjes genieten van een vakantie in Thailand, maar het mocht helaas niet zo zijn. Na een paar dagen genieten in Bangkok, werd Monique doodziek. Ze is aan bed gekluisterd en hoopt dat ze snel beter wordt. 

De zwangere blondine laat op social media weten dat het niet goed met haar gaat. “Echt totaal geen energie over om nog iets moois te bezichtigen hier in Bangkok”, schrijft ze. Monique is nu al twee dagen ziek. André maakt er ondertussen het beste van en is met anderen op stap. 

Monique is aan bed gekluisterd, want het is zaak dat ze zo snel mogelijk van de griep af komt. Ze moet fit zijn om het vliegtuig in te kunnen stappen. “Blijven eten en drinken voor de baby, maar ook dat gaat met moeite. Hopelijk sterk ik aan voordat we terugvliegen”, sluit Monique af. 

Lees ook:

Beeld: Instagram  

Laatste nieuws

Zie ook