Carice van Houten is bevallen en kiest bijzondere babynaam

Beschuit met blauwe muisjes! Carice van Houten is bevallen van haar eerste kindje. De actrice en haar vriend, de Austral...

Lees ook

Beschuit met blauwe muisjes! Carice van Houten is bevallen van haar eerste kindje. De actrice en haar vriend, de Australische acteur Guy Pearce, zitten op een roze wolk na de geboorte van hun zoontje. Het koppel heeft gekozen voor een bijzondere babynaam: Monte. 

Feest in huize van Houten! Carice is moeder geworden van een kerngezonde zoon. Guy heeft het blijde nieuws bekend gemaakt via een lief bericht op Twitter. “We hebben een lief klein pakketje gekregen. Hij vertelde ons dat z’n naam Monte Pearce is. We gaan hem maar houden, denken we. Iemand een placenta-smoothie?”, schrijft hij. Carice reageert op het bericht met een aantal blije emoticons. 

Carice en Guy hebben de bevalling behoorlijk lang stil kunnen houden. Het management van de actrice laat aan Shownieuws weten dat ze vorige week al is bevallen in het ziekenhuis. Vriend Guy was aan haar zijde tijdens de bevalling. Carice en de pasgeboren Monte maken het goed.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook