10X relatieadvies van Brad Pitt en Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn alweer zo'n twee jaar getrouwd. En met de media die steeds maar speculeren op een mogel...

Lees ook

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn alweer zo’n twee jaar getrouwd. En met de media die steeds maar speculeren op een mogelijke breuk, zijn de twee gelukkiger dan ooit. Sterker nog: we kunnen ze – gezien de meeste korte huwelijken in Hollywood – bijna relatie-experts noemen. Daarom 10X relatieadvies van Brad Pitt en Angelina Jolie.

 1. Perfect bestaat niet

  Of je het nu gelooft of niet, Angelina Jolie is niet een perfecte echtgenote. Dat gaf ze direct toe in een interview met de ‘Today Show‘ in 2014. “We hebben vaak van die momenten dat ik tegen Brad zeg: ‘ik ga een betere vrouw voor je zijn’ of ‘ik ga m’n best doen om een betere kok te worden’. Dat wil je dan ook echt. En het maakt Brad niet uit, hij zegt dan dat ik moet weten waar mijn sterke en zwakke punten liggen, en belangrijk: waar ik gelukkig van word. Tja ik heb zo mijn beperkingen, maar Brad weet dat ik mijn best doe om een goede vrouw en moeder te zijn. Hij wil gewoon dat ik gelukkig ben.”

 2. Waardeer elkaar

  Een bron dicht bij de familie vertelde aan People: “Ze vinden het belangrijk om aan hun relatie te blijven werken. En wat bij hen heel goed werkt, is het feit dat ze elkaar in hun waarde laten en blijven waarderen.” Dit doet het stel door elkaar complimentjes te blijven geven.

 3. Onthoud: je bent een team

  In maart 2015 werd bekend dat Angelina haar eierstokken had laten weghalen om de kans op kanker te verkleinen. Een ingrijpende beslissing. Maar wat vooral uit haar interview met ‘New York Times’ naar voren kwam, was de steun van haar man. “Tijdens al mijn behandelingen week Brad week van mijn zijde. En ondanks deze moeilijke periode, wisten we elkaar nog aan het lachen te maken. In ons hart wisten we dat dit de beste keus was voor onze familie, een moeilijke, maar het zou ons wel dichter bij elkaar brengen. En dat is ook gebeurd.”

 4. Sluit compromissen

  Angelina en Brad hebben de afspraak dat als een van hen druk is met het promoten van een boek, serie of film, dat de ander dan vrij neemt om bij de kinderen te blijven. En dit werkt voor hen. Zo onthulde Brad in 2010 tegen People: “Dit jaar was een familiejaar voor mij. Ik was veel thuis. Moeders moest werken. En om eerlijk te zijn, ik vond het eigenlijk heerlijk.”

 5. Blijf elkaar leren kennen

  Elk jaar leer je meer over jezelf en over elkaar en over je omgeving. Zo zei Angelina Jolie tegen Marie Claire in 2012: “Brad heeft mijn horizon zo veel mooier, breder en groter gemaakt dan ik ooit had durven dromen. Hij is de liefde van mijn leven, hij is mijn familie.”

 6. Je familie staat altijd op de eerste plaats

  © Getty Images

  Als je kinderen krijgt, moet je je prioriteiten herzien. Angelina: “Brad heeft me geleerd dat het geluk van onze familie voor ons eigen geluk komt. Ik ben zo dankbaar dat ik zo’n lieve familie heb. En zonder Brad had ik mezelf dat nooit gerealiseerd, misschien wel nooit gehad.”

 7. Weet wat je kan verwachten van je partner

  Het duurde wel even voordat Angelina de ware tegen het lijf liep, zo onthulde de Oscar-winnares aan ‘Dandy’ in februari 2015. “Als je 20 bent, dan ben je op zoek naar de prins op het witte paard, die knappe hunk. Maar hoe vaak ben je daar wel niet door teleurgesteld? Het duurt gewoon even voordat je weet wat je wil in een partner. In mijn geval tot mijn 40ste.”

 8. Hou het spannend

  Ook al heeft Angelina nu kids, dat betekent niet dat ze haar wilde haren verliest. “Ik ben nog steeds een wildebras. Alleen dan wel alleen voor Brad,” zo vertelde ze in 2011 aan ’60 Minutes’.

 9. Blijf zoeken naar het goede, het mooie, ook in mindere periodes

  Angelina heeft allebei haar borsten in 2013 laten verwijderen. Volgens Brad waren dit ‘een paar emotionele, maar ook inspirerende maanden’. Zo zei hij: “Het is een opluchting dat je weet dat je het door deze ingrijpende ervaring kan voorkomen. Die last valt van onze schouders. En dat lucht op. Ik ben zo ontzettend trots op mijn familie. En niks kan dat veranderen.”

 10. Wees elkaars grootste fan

  Brangelina heeft natuurlijk al verschillende films en verschillende maatschappelijke projecten op hun naam staan. En dat allemaal met elkaars steun. Zo vertelde Jeremy Kleiner, een goede vriend van Brad, aan People: “Ze houden van elkaar en blijven elkaar inspireren. Ze zijn elkaars grootste fan, bij elk idee.”

Lees ook:

Bron: People.com, beeld opening: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook