Simon Keizer: ‘Toen wist ik dat ik met Annemarie wilde trouwen’

Simon Keizer is sinds 2012 getrouwd met de liefde van zijn leven, Annemarie. De twee zijn al jaren samen, maar er was ee...

Lees ook

Simon Keizer is sinds 2012 getrouwd met de liefde van zijn leven, Annemarie. De twee zijn al jaren samen, maar er was een specifiek moment waarop hij zeker wist dat hij met Annemarie wilde trouwen. 

Linda’s Zomerweek is sinds gisteren van start gegaan. Vanavond heeft de presentatrice twee bijzondere gasten, actrice Carly Wijs en muzikant Simon Keizer. Ze zijn beide openhartig over hun leven. Simon vertelt over de band met zijn vrouw en de angstige momenten die zij meemaakten toen zij ziek werd. 

In 2010 werd er een goedaardige tumor ontdekt op de lever van Annemarie. Ze gingen een zenuwslopend traject in en beleefden veel angstige momenten. De ziekte van Annemarie heeft echter ook voor iets moois gezorgd. Simon besefte zich dat hij de rest van zijn leven met Annemarie wilde delen. 

“Toen Annemarie de intensive care werd opgereden, knakte ik. Ik dacht: wat hou ik ontzettend veel van deze vrouw. Op dat moment besloot ik: als we hieruit vandaan zijn dan ga ik haar ten huwelijk vragen. Het was voor mij echt een eyeopener”, vertelt de zanger in Linda’s Zomerweek. Inmiddels is Annemarie weer helemaal genezen en zijn de twee nog altijd gelukkig getrouwd. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook