Slecht nieuws voor Caroline Tensen

Gisteren vond de perspresentatie van de NPO plaats. Caroline Tensen viel meteen op. En nee, niet omdat ze een nieuw kaps...

Lees ook

Gisteren vond de perspresentatie van de NPO plaats. Caroline Tensen viel meteen op. En nee, niet omdat ze een nieuw kapsel of bijzondere outfit aan had. De presentatrice verscheen met haar rechterarm in een mitella.

De BN’er heeft flinke pech gehad. “Hij zit er nog aan, maar ik kan helemaal niks!”, vertelt Caroline aan Shownieuws. “Ik ben ooit gevallen en toen was mijn pees bijna afgescheurd. Daar ben ik toen aan geopereerd, maar ik bleef er zoveel pijn aan houden en ik had ook bijna geen kracht, waarop de dokter tegen mij zei: ‘we moeten er weer in gaan kijken’. Toen bleek dat mijn biceps heel erg ontstoken was.”

Carolines dokter heeft er vervolgens zeven centimeter afgehaald. “En met één of ander ingenieus systeem heeft hij het met draadjes aan mijn bot vastgezet. Dat doet hij ook met topsporters, dus dat sprak mij wel aan. En toen ging hij weer verder kijken en wat bleek: er zat weer een enorme scheur in mijn pees. Dus dat heeft hij óók weer moeten maken. Ik werd dus wakker uit de narcose, het duurde wat langer dan gepland, en toen dacht ik: oh jee.”

Het was helaas onvermijdelijk dat Caroline met een mitella de rode loper moest trotseren. Het zal nog wel even duren voordat Carolines arm volledig hersteld is.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook