5 tijdbesparende beauty hacks die je ’s ochtends nodig hebt

Heb je 's ochtends chronisch tijd tekort en kost het daarom net teveel moeite om verzorgd voor de dag te komen? Dan...

Heb je 's ochtends chronisch tijd tekort en kost het daarom net te veel moeite om verzorgd voor de dag te komen? Dan ken je waarschijnlijk de volgende tijdbesparende beauty hacks nog niet. Door deze tips en tricks aan je routine toe te voegen, zorg je ervoor dat je in no time de deur uitloopt én dat mensen denken dat je erg je best hebt gedaan.

1. Dagcrème met highlighter

Zie je er 's ochtends vermoeid uit, zelfs als je de nodige 8 uur per nacht slaapt? Dan is eenhighlighter precies wat je nodig hebt om je doffe huid stralend te maken. Om tijd te besparen mix je dan je dagcrème met een drupje vloeibare highlighter voor een all over glow.

2. Droogshampoo

Niets zo vervelend als wakker worden met vet haar en geen tijd hebben om het te wassen. What to do?! Gebruik droogshampoo! Dit product absorbeert namelijk de natuurlijke oliën waardoor je haar er een stuk frisser uitziet. Lees hier meer.

3. Oogroller

Geen tijd om 's ochtends koude lepeltjes op je ogen te leggen om de zwelling rondom je eyes weg te nemen? Zorg dan dat je altijd een oogroller in huis hebt liggen. Zo'n product heeft vaak een metalen bal dat koel aanvoelt onder de ogen. In combinatie met de vloeistof in de roller – vaak iets met cafeïne – depuff je jouw kijkers binnen een minuut.

4. Lipstick als blush

Gebruik je beautyproducten op verschillende manieren om tijd te besparen. Zo kun je een lipstick prima als blush gebruiken én als kleurtje op je lippen. Blend de kleur met je vingers, et voilà: je hebt een blos op je wangen.

5. Mascara als eyeliner

Kun je niet zonder een zwart lijntje langs je bovenste en/of onderste wimperrand? Dan is mascara een goede go to optie. Breng de mascara aan op je wimperkruller (of doe dit met oogpotlood) en krul je wimpers terwijl je tegelijkertijd je wimperaanzet zwarter maakt. Of gebruik een schuin afgesneden kwast en haal deze langs de mascaraborstel om vervolgens een lijn langs je wimpers te trekken.

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws