Heel slecht nieuws voor zus Yolanthe

Rebecca Cabau, de zus van Yolanthe, heeft een heftige week achter de rug. Er is wéér ingebroken in haar hu...

Lees ook

Rebecca Cabau, de zus van Yolanthe, heeft een heftige week achter de rug. Er is wéér ingebroken in haar huis op Ibiza. Op Facebook vertelt ze over deze heftige gebeurtenis. 

Rebecca, haar man en drie kinderen lagen donderdagnacht te slapen terwijl er een inbreker naar binnen sloop. ’s Ochtends trof ze een enorme ravage aan. Het was meteen duidelijk dat er was ingebroken. De dief heeft een heleboel spullen meegenomen. Ook heeft de dief geprobeerd om geld van de gestolen creditcards te halen. 

De vier chihuahua’s van het gezin zijn die nacht wel aangeslagen, maar Rebecca besloot er geen aandacht aan te besteden. “Ik heb geleerd dat je honden nooit moet negeren als ze ’s nachts blaffen, altijd checken!”, schrijft de zus van Yolanthe. Rebecca en haar gezin zijn enorm geschrokken van de gebeurtenis. Vorig jaar is er ook al ingebroken in het huis op Ibiza. “Door deze ervaring waren we al extra voorzichtig. Toch is er weer ingebroken”.

Rebecca wil met haar verhaal andere toeristen op Ibiza waarschuwen. “Deze mensen zijn professionals, als ze iets willen dan vinden ze wel een manier. Een tas of laptop kan is al genoeg voor hen. Wees gewaarschuwd! In de drie uur dat we op het politiebureau waren, spraken we met vier anderen die ook bestolen waren die nacht. Ze zijn altijd en overal actief!”

Lees ook:

Beeld: ANPfoto

Laatste nieuws

Zie ook