Sarah Ferguson is gigantisch veel afgevallen en showt slanke figuur

Sarah Fergusons gewicht is net zo veranderlijk als het weer. De ene keer verschijnt ze ultra slank in het open...

Lees ook

Sarah Fergusons gewicht is net zo veranderlijk als het weer. De ene keer verschijnt ze ultra slank in het openbaar, maar er waren ook tijden waarin ze haar broeken niet meer aan kon. Het was zelfs zo erg, dat Sarah door de Britten ‘Duchess of Pork’ werd genoemd. Nu lijkt de hertogin toch echt het roer te hebben omgegooid, Sarah is slanker dan ooit!

De ex-vrouw van prins Andrew pronkte vorig jaar al met een slanker figuur. Het was nog maar de vraag of Sarah de gezonde levensstijl zou volhouden, maar ze heeft haar tanden er flink ingezet. Of beter gezegd, nergens ingezet. Sarah is sindsdien nog meer afgevallen en is nu slanker dan ooit! 

De Britse royal showt haar nieuwe figuur op een gala in Marbella, Spanje. Ze was daar voor een evenement waar veel geld wordt opgehaald voor het goede doel, iets waar ze zich graag voor inzet. De 56-jarige Sarah draagt een prachtige zwarte jurk die haar ranke postuur goed doet uitkomen. Ze straalt veel zelfvertrouwen uit, en terecht!

De hertogin jojoot al jaren met haar gewicht. In 2005 werd ze zelfs woordvoerder van Weight Watchers, als boegbeeld voor diëters. Het is zeker niet vanzelf gegaan, maar Sarah lijkt eindelijk een levensstijl te hebben gevonden die ze volhoudt! 

© ANP

 Lees ook:

Beeld: ANP foto 

Laatste nieuws

Zie ook