Prins Maximiliaan getrouwd, heel Duitsland zwijmelt

Prins Maximiliaan zu Sayn Wittgenstein-Berleburg is gisteren getrouwd met Franziska Balzer in Bad Laasphe. Het is al de...

Lees ook

Prins Maximiliaan zu Sayn Wittgenstein-Berleburg is gisteren getrouwd met Franziska Balzer in Bad Laasphe. Het is al de tweede grote aristowedding in een paar weken in Duitsland, waar men gretig meezwijmelt.

Het stel was al tien jaar samen toen ze vorig jaar november trouwden voor de wet met een zuinig glaasje glühwein voor toe, maar besloot het kerkelijke huwelijk nog even uit te stellen. “Er moest veel voor worden geregeld, we wilden er een heel leuk feest van maken voor onze dierbaren,” aldus Siemens-medewerker Franziska. “Het is een persoonlijk sprookje, maar niemand hoeft me nu prinses te noemen.” 

Kus voor kersverse prinses

Huwelijk prins Maximiliaan zu Sayn Wittgenstein en Franziska

© Gisela Schober / Getty Images

Maximiliaan werkt in de financiële wereld en noemt Franziska zijn beste vriendin “en na tien jaar samen weet ik dat ook echt zeker.”

Het zwarte schaap was er ook!

Huwelijk prins Maximiliaan zu Sayn Wittgenstein en Franziska foto Gisela Schober GI

© Gisela Schober / Getty Images

De Zu Sayn Wittgenstein’tjes vormen een bekende adellijke familie, met de nodige controversiële types. Zoals hier links omstreden partyprinses Lily zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg (zus van de bruidegom, hoe vind je haar hoed?) en haar dochter Lana Milano. Daarnaast  zus Stefanie-Christina zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, bruid prinses Franziska en haar kersverse echtgenoot Maximilian Prinz zu Sayn-Wittgensten-Berleburg. En rechts zus Vanessa zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg (zelfde stylist als Lily?) en Anna. Happy days! 

Laatste nieuws

Zie ook