3 manieren waarop je droogshampoo kunt gebruiken

Je hebt maar één reden nodig om droogshampoo te kopen: het is een multifunctioneel haarproduct. Oh, en het...

Lees ook

Je hebt maar één reden nodig om droogshampoo te kopen: het is een multifunctioneel haarproduct. Oh, en het kost echt niet veel geld. In dit artikel deelt Beau Monde drie manieren met je waarop je dit handige product kunt gebruiken.

Droogshampoo is (relatief) goedkoop én werkt goed. Nee, het is niet een product dat je iedere dag op je haaraanzet zou moeten spuiten – zo goed is het nu ook weer niet – maar als je je haar in model brengt kun je echt niet zonder een paar keer sprayen. Waarom is droogshampoo zo goed en waarom zweren zoveel vrouwen erbij? Dat is om de volgende redenen…

1. Anti-vet haar

Is je haar vet maar heb je echt geen tijd om het te wassen en wil je het daarom een dag uitstellen? Dan is droogshampoo jouw go to product. Droogshampoo is namelijk gemaakt om de natuurlijke oliën te absorberen, waardoor vet haar ineens een stuk frisser oogt. Het is absoluut geen vervanger van shampoo, maar het is wél handig om te gebruiken als je je haar een opfrisbeurt wil geven.

2. Textuur

Vooral iemand met fijn haar zou het prettig vinden om droogshampoo te gebruiken. Het maakt je haar namelijk wat stugger, waardoor je haar meer textuur krijgt. Daarom is droogshampoo ook perfect om te gebruiken voordat je je haar gaat vlechten of als je wil dat een speldje de hele dag op z’n plek blijft zitten.

3. Volume

Soms heeft je haar even een volumeboost nodig. Vooral als het zo’n dag is dat je haar meteen inzakt als je naar buiten stapt. Once again, droogshampoo is je beste vriend. Spray de droogshampoo op de haaraanzet, laat het even inwerken en masseer het dan goed in je haar en ‘omhoog’ om volume te creëren. Het is ook prima om te gebruiken voordat je plukjes haar toupeert, zodat de volume langer blijft zitten. Bovendien krijg je ook weer zó volume in je haar als je gedurende de dag weer door je haar gaat. Ideaal.

Shop jouw droogshampoo hieronder:


Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook