Zomershoot Spaanse Royals: ‘Majesteit, kunt u even gaan zitten?’

Het is elk jaar weer een probleem bij de zomershoot van de Spaanse Royals: hoe krijg je een boomlange koning, een fr&eci...

Lees ook

Het is elk jaar weer een probleem bij de zomershoot van de Spaanse Royals: hoe krijg je een boomlange koning, een frêle koningin die nog niet tot zijn schouder komt en twee meisjes in beeld?

Koning Felipe van Spanje is een boom van een vent. Staat geweldig met een uniform. Maakt automatisch indruk op andere staatshoofden die allemaal naar hem op moeten kijken. En is vast ontzettend makkelijk om in de buurt te hebben als je iets van een hoge plank nodig hebt. Hem met zijn gezin fotograferen is echter nog best een uitdaging qua compositie. 

Iedereen in beeld!

Spanje royals zomershoot 2016 Casa Real

© Casa Real

De koninklijke persregisseur had er duidelijk over nagedacht voor de sessie bij Paleis Marivent in Palma de Mallorca. Koning Felipe, koningin Letizia en hun dochters kroonprinses Leonor (10) en prinses Sofia (9) kwamen eerst aangelopen uit de zomerresidentie, voor een fijn breed perspectief. En daarna werd het staatshoofd zonder pardon op een bankje gecommandeerd: ‘Majesteit, kunt u even gaan zitten?’ Hij schikte zich gewillig, al moest hij zich er bijna om dubbelvouwen. Maar zo staan ze er in ieder geval allemaal leuk op.

Laatste nieuws

Zie ook