Zien: Levchenko is nu al de beste vader ooit

Evgeniy Levchenko en Victoria Koblenko verwachten in september hun eerste kindje. Op dit moment is het stel druk bezig m...

Lees ook

Evgeniy Levchenko en Victoria Koblenko verwachten in september hun eerste kindje. Op dit moment is het stel druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de baby. Aanstaande vader Levchenko doet in ieder geval zijn uiterste best en heeft zich zelfs gewaagd aan een klusje waar hij een hekel aan heeft… met succes!

“De service om de babykamer in elkaar te zetten heeft Victoria afgeslagen in de hoop dat ik mijn twee linkerhanden uit de mouwen zou uitsteken”, zegt de ex-voetballer. Victoria en Levchenko hadden er dus niet echt vertrouwen in, maar hij zette toch door.

En hoe! In het bovenstaande filmpje is te zien dat Levchenko nog behoorlijk handig is voor iemand met twee linkerhanden. De aanstaande papa zet de wieg vliegensvlug in elkaar – alsof hij dat al veel vaker heeft gedaan.

Op Instagram zijn de reacties lovend onder de video. “Ik heb nog een kledingkast die in elkaar gezet moet worden iets voor jou?” luidt een reactie. Zo te zien heeft Levchenko het vaderschap en alles wat daarbij komt kijken steeds meer onder de knie!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook