Dit T-shirt van prins George is een regelrechte hit

Weet je nog dat prins George onlangs drie kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblies en de wereld getrakteerd werd op ni...

Lees ook

Weet je nog dat prins George onlangs drie kaarsjes op zijn verjaardagstaart uitblies en de wereld getrakteerd werd op nieuwe foto’s van de kleine man? Weet je ook nog wat voor adorable outfit hij droeg? Wij weten waar je hét gestreepte shirt kunt shoppen en hint… er is een wachtlijst.

Normaal is het hertogin Kate die ervoor zorgt dat de kleding die ze draagt per direct de winkels uitvliegt, maar ook prins George is tegenwoordig een aanwinst voor de (Britse) economie! Toen hij poseerde voor de camera om te vieren dat hij drie jaar zou worden had hij namelijk een te leuke outfit aan. Vooral het T-shirt is nu, na het publiceren van de foto’s, een regelrechte hit.

prins george © Matt Porteous / Kensington Palace

Wat het allemaal nog leuker maakt is dat het gestreepte shirt van het merk Sunuva omgerekend slechts €12 kost! Kun je je voorstellen dat iemand als prins George, ondanks dat hij nog een peuter is, gewoon een ‘goedkoop’ shirtje in de kast heeft hangen? Hoewel, voor de sale kostte het €35, maar toch. Hartstikke leuk dat de royal family niet voor een designpakje kiest, maar gewoon voor een merk dat voor iedereen toegankelijk is.

Er is inmiddels zo’n run op het shirt dat het uitverkocht is, maar het merk laat weten dat ze er alles aan doen om het item back in stock te krijgen. Ze hadden uiteraard de prijs enorm omhoog kunnen gooien, al hoef je daar niet bang voor te zijn. De saleprijs blijft en als je je inschrijft is het shirt binnenkort hopelijk al in huis. Prins George en de familie zijn ze in ieder geval erg dankbaar, want de omzet is nu al gestegen met 500%. Niet verkeerd!

Ook heel erg ‘prins George’? Deze look-a-like shirts hieronder ?

Laatste nieuws

Zie ook