Lief: Estavana neemt Rafael van der Vaart mee naar Rio

Het is het moment van de waarheid voor Estavana Polman. De handbalster vertrok afgelopen zondag naar Rio de Janeiro, waa...

Lees ook

Het is het moment van de waarheid voor Estavana Polman. De handbalster vertrok afgelopen zondag naar Rio de Janeiro, waar de Olympische Spelen plaatsvinden. Helaas moet ze Rafael van der Vaart wel even missen, maar hij is tóch een beetje bij haar.

Het moment waar Estavana al die tijd naartoe heeft gewerkt, is bijna aangebroken. Een spannende tijd voor de vriendin van Rafael. Op dit moment is ze enorm druk met de voorbereidingen voor het moment suprême. Op 6 augustus komt de handbalster voor het eerst in actie.

Ook al heeft Estavana ongetwijfeld enorm veel zin in de wedstrijden, blijft het lastig om verwijderd te zijn van je geliefden. Rafael kan er helaas (nog) niet bij zijn om zijn vriendin aan te moedigen, maar toch is hij er een beetje bij. In de vorm van een bidon!

Op de foto’s van het vertrek van Estavana op Schiphol is te zien dat ze een bidon bij zich draagt waarop een prachtige foto van haar met Rafael en Damian te zien is. De drie blazen een kusje richting de camera. Hoe lief!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook