Gossip Round-Up: week 29

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkst...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Oeps: de Photoshopfail van Sylvie

Sylvie Meis heeft een prachtig lijf, daar hoeven we niet over te discussiëren. Maar spotten we nu een Photoshop foutje op haar recente Instagram foto of is het ’toeval’? Hoe dan ook, Syl, die Photoshop heb je helemaal niet nodig! Zeker niet nu iedereen mag weten wat het geheim achter haar perfecte bikinilijf is. Haar iele elleboog en de gebogen vloer verraden dat er misschien wel gesleuteld is aan deze snapshot. Oordeel zelf:

Slecht nieuws voor Gordon

Helaas is dit niet een Gossip Round-Up vol leuk nieuws. Zo had Gordon deze week te maken met een enorm zware tegenvaller wat betreft zijn gezondheid. Op zijn Facebookpagina plaatste hij het emotionele bericht dat z’n alvleesklier ermee is opgehouden. “Ik denk dat 10 maanden niks doen na het ongeluk zijn tol heeft geëist”, schrijft Gordon. Veel sterkte toegewenst!

Fred voor en na plastische chirurgie

Na de borstverkleining van Patty Brard is ook Fred van Leer open als het gaat om plastische chirurgie. Hij heeft de stap genomen om een ooglidcorrectie te laten doen en hij heeft zichzelf meteen een nieuwe neus laten aanmeten. Ondanks dat we vinden dat Fred het absoluut niet nodig heeft vinden we het toch knap dat hij er zo open over praat. Still looking good, Fred.

Voor … Na … #nieuweneus #nieuweoogleden #nouen #lippenzijnvanmezelf

Een foto die is geplaatst door Fred van Leer (@fredvanleer) op

De bankrekening van Marco

Deze week is naar buiten gekomen wat Marco Borsato zo’n beetje op zijn bankrekening heeft staan. En ja, het is een saldo waar menig Nederlander heel blij van zou worden. Na het faillissement van The Entertainment Group heeft Marco zijn financiële zaken weer op orde en wordt hij momenteel op 9 miljoen euro geschat. Niet verkeerd.

Gezinsuitbreiding voor Bridget, Peter Jan Rens en Virginia

Wat hebben Bridget Maasland, Peter Jan Rens en Virginia gemeen? Dat ze allemaal hun gezin uitbreiden, maar niet op een manier waarop je denkt! Zowel Bridget als Peter hebben bekendgemaakt dat ze een hondje aan hun gezin toevoegen. Alhoewel, bij Peter worden dat wel meer hondjes, want in augustus verwacht hondje Diva maar liefst zes puppy’s.

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

 

Laatste nieuws

Zie ook