Yolanthe vertelt eindelijk over Xess Xava’s doop

Het is inmiddels twee weken geleden dat de familie Sneijder-Cabau op Ibiza was om dé dag van Xess Xava bij te wonen. Hij...

Lees ook

Het is inmiddels twee weken geleden dat de familie Sneijder-Cabau op Ibiza was om dé dag van Xess Xava bij te wonen. Hij werd namelijk gedoopt in de kerk waar Yolanthe vroeger ook gedoopt is. Hoewel Yo in eerste instantie graag wilde het een privé aangelegenheid zou worden zonder fotografen heeft ze nu toch een boekje open gedaan aan weekblad Privé.

Want hoe wás de doop eigenlijk? Yolanthe en zus Xelly hebben de nodige kiekjes op Instagram gedeeld, maar nooit hoorden we enig detail over de dag zelf. Bij Privé klapt Yo nu, twee weken later, uit de school. “Het was een vertederend moment toen de doop daadwerkelijk plaatsvond. Met die lieve ogen van hem keek hij Wesley en mij zo aan. Dat deed me wel wat.”

Het was dus een emotionele dag voor de familie en Yo week zelfs even van de tradities af. Zo werd Xess gedoopt in een witte doopjurk, maar wilde ze het geheel wel wat stoerder maken. Daarop besloot ze om een gilet te laten maken met een vlinderstrikje. Hoe dan ook, de hele familie straalde en als we de foto’s mogen geloven had ook de kleine Xess een goede dag.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook