Hoera! Pippa Middleton is verloofd

Groot nieuws in royaltyland! Pippa Middleton, het kleine zusje van Kate, is officieel onder de pannen. Ze werd dit weeke...

Lees ook

Groot nieuws in royaltyland! Pippa Middleton, het kleine zusje van Kate, is officieel onder de pannen. Ze werd dit weekend ten huwelijk gevraagd door haar vriend James Matthews. Pippa zei volmondig ja!

De Britse royals hebben binnenkort weer een bruiloft op de planning staan. Pippa Middleton gaat trouwen! James Matthews, een miljonair, is afgelopen weekend op zijn knieën gegaan in Lake District, een natuurpark in het noordwesten van Engeland. Volgens Daily Mail waren de twee aan het wandelen en stopte James bij een plekje met prachtig uitzicht. Daar stelde hij dé vraag. Pippa was totaal overrompeld, maar zei volmondig ja.

Pippa en James zijn sinds acht maanden samen. De twee kennen elkaar al jaren, en hebben elkaar leren kennen door gemeenschappelijke vrienden. Toch sloeg de vonk later pas écht over. James komt uit een steenrijke familie en is zelf ook een succesvolle zakenman. Voordat hij Pippa ten huwelijk vroeg, vroeg hij toestemming aan haar ouders. “Mike en Carole Middleton zijn heel blij,” zegt een bron tegen Daily Mail. “Ze kunnen het goed vinden met James en weten zeker dat hij Pippa erg gelukkig zal maken.”

Naar alle waarschijnlijkheid zullen Pippa en James elkaar volgend jaar de eeuwige trouw beloven.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook