Heel slecht nieuws voor Gordon

Gordon maakt een moeilijke tijd door. Na zijn heftige ongeluk op het Griekse eiland Mykonos, heeft de zanger weer een en...

Lees ook

Gordon maakt een moeilijke tijd door. Na zijn heftige ongeluk op het Griekse eiland Mykonos, heeft de zanger weer een enorme tegenvaller wat betreft zijn gezondheid. 

Hij plaatst een emotioneel bericht op zijn Facebookpagina. De zanger laat weten dat hij opnieuw een enorme tegenslag moet verwerken. Gordon is sinds zijn 39ste diabetes-patiënt. Hij heeft zijn ziekte al die tijd redelijke stabiel gekregen, maar daar komt nu een eind aan. “M’n alvleesklier is ermee opgehouden,” schrijft hij.

De BN’er baalt er verschrikkelijk van. Hij heeft al die jaren gesport en tabletjes geslikt om ervoor de zorgen dat zijn diabetes onder controle bleef. “Ik denk dat 10 maanden niks doen na het ongeluk dan toch z’n tol heeft geëist,” verklaart Gordon. Hij moet nu insuline gaan spuiten. “Vandaag gewoon even een traan omdat je niet alles kan winnen in je leven hoe hard ik ook heb gevochten.”

Gelukkig ziet de zanger het niet alleen maar somber in. Hij laat het er niet bij zitten! “Ook nu zal ik me er weer bovenop vechten maar vandaag dus ff niet. Carpe Diem,” besluit Gordon.

gordon © Gordon/Facebook

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook