Slecht nieuws: Sylvie Meis is in rouw

Het is geen vrolijke week voor Sylvie Meis. Eerst genoot ze nog van een luxueuze vakantie in Saint Tropez en dat eindigd...

Lees ook

Het is geen vrolijke week voor Sylvie Meis. Eerst genoot ze nog van een luxueuze vakantie in Saint Tropez en dat eindigde in een misère nadat ze een voedselvergiftiging opliep. Maar dat valt in het niets bij het nieuws dat gisteren naar buiten kwam… De Duitse presentatrice en vriendin van Sylvie Miriam Pielhau is overleden.

Gisteren plaatste Sylvie wederom een kiekje op Instagram. Dit keer is het geen vrolijke foto van Syl liggend op een strandbedje, poserend in het zwembad of samen met vrienden. Nee, ze plaatste een foto van haar en haar vriendin Miriam met een ontroerende boodschap. Miriam heeft haar gevecht tegen kanker verloren en overleed op 41-jarige leeftijd en Sylvie is in diepe rouw.

Je hebt gevochten! Voor jouw dochter, jouw familie en voor jou. Tot het einde heb je niet opgegeven, ben je sterk gebleven en heb je kracht uit hoop gehaald. Tot drie weken geleden hebben wij samen gelachen, elkaar vastgehouden en nu ben je er niet meer.

Ik ben verbijsterd en diep bedroefd. Mijn gedachten en gebeden zijn bij jou, jouw dochter en jouw familie. Met jouw wil om te leven heb je zoveel schijnbaar onoverkomelijke hindernissen genomen. Je bent en blijft een voorbeeld voor anderen, een liefhebbende moeder en een fantastische vriendin. Miri, je zult voor altijd in mijn hart blijven en we zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn #restinpeace #myangel #iwillmissyou

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook