Toscaanse bruiloft voor prinses Stéphanie

Prinses Stéphanie van Monaco genoot van een Toscaanse bruiloft met haar zoon en dochters, die er lustig op los selfie'de...

Lees ook

Prinses Stéphanie van Monaco genoot van een Toscaanse bruiloft met haar zoon en dochters, die er lustig op los selfie’den. Een impressie van het Italiaanse feestje.

In Monteriggioni, vlakbij Siena, trouwden Roxane en Stephano Garzelli. Roxane is een nichtje van Stéphanie en haar dochters Pauline en Camille, al is het door het kleurrijke liefdeleven van de prinses wat moeilijk in te schatten van welke kant. We vermoeden dat het via Daniel Ducruet is, met wie de prinses Louis en Pauline kreeg. Hoe dan ook, het Monegaskische kwartet rukte uit naar Toscane voor een gezellige familiebruiloft.

‘En nu eerst een ussie!’

© Pauline Ducuret / Instagram © Pauline Ducuret / Instagram

Pauline staat vooraan, moeder Stephanie erachter in het rood met daarachter Camille, nog druk bezig een trout pout te produceren. Camille’s vriend Thomas was er niet bij (dat heb je als je een model date tijdens Fashion Week…). Marie Hoa Chevallier, de vriendin van Louis, was er wel en staat rechts naast Camille. Louis zelf is niet iemand die per se in beeld hoeft te komen, hij staat rechts achteraan.

Daniel was er ook bij

© Pauline Ducuret / Instagram © Pauline Ducuret / Instagram

Hoewel prinses Stéphanie en Daniel Ducruet al jaren uit elkaar zijn (hij bedroog haar met een Miss Blote Borsten) zijn ze wel altijd bevriend gebleven en heeft Stéphanie ontzettend haar best gedaan om hun kinderen een band met hun vader te laten opbouwen, ook al zag het paleis hem liever komen dan gaan. Hij was ook op de bruiloft en er viel geen onvertogen woord. Zo kan het dus ook.

Dit is Roxane

© Camille Gottlieb / Instagram © Camille Gottlieb / Instagram

“Gekste bruid ooit”, schreef Camille bij deze foto van haar nichtje en legde ook zichzelf nog even vast met ‘#ItaliaAmoreMio, #AfterPool, #WeddingMood’, want ze is reuze broeds met Thomas ? We zullen het er maar op houden that a good time was had by all. 

© Camille Gottlieb / Instagram © Camille Gottlieb / Instagram

Laatste nieuws

Zie ook