Zien: prins Harry zingt op het podium bij Coldplay

Hoewel hij nog zo had gezegd dat we hem echt niet wilden horen zingen, deed prins Harry toch uit volle borst mee op het...

Hoewel hij nog zo had gezegd dat we hem echt niet wilden horen zingen, deed prins Harry toch uit volle borst mee op het podium bij Coldplay.

De prins deed aan het slot van Coldplays optreden in de tuin van Kensington Palace mee met hun single ‘Up&Up’, zo is te zien op een video die door Kensington Palace is gedeeld. Het optreden maakte deel uit van een concert dat Harry had georganiseerd om geld in te zamelen voor zijn liefdadigheidsorganisatie Sentebale. Ruim 3000 mensen mochten er bij zijn en zagen behalve Coldplay ook optredens van onder meer Joss Stone en het Basotho Youth Choir.

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Harry uit volle borst

Het was de eerste keer dat er een concert plaatsvond in de paleistuinen. Aan het slot verscheen de prins op het podium waar hij de toeschouwers bedankte voor hun komst. Samen met het koor zwaaide en zong hij daarna enthousiast mee op de klanken van Coldplay. Het opgehaalde geld is bedoeld voor kwetsbare jongeren in Afrika, in het bijzonder voor hiv- en aidspatiënten.

Laatste nieuws