Bridget Maasland niet blij met blote borsten op cover Weekend

Bridget Maasland kreeg een onaangename verrassing toen ze de cover van Weekend zag. Het roddelblad heeft een foto van ha...

Lees ook

Bridget Maasland kreeg een onaangename verrassing toen ze de cover van Weekend zag. Het roddelblad heeft een foto van haar geplaatst waar ze topless op staat. Weekend heeft haar niet om toestemming gevraagd voordat ze de voorkant van de nieuwe editie naar de drukker stuurden. 

De presentatrice genoot een tijdje geleden van een vakantie op Ibiza. Een fotograaf wist haar te vinden en heeft haar topless op het strand vastgelegd. Weekend heeft besloten om de foto met blote borsten te publiceren. Niet alleen in het blad, maar ook op de cover!

“Ik vind het een beetje belachelijk”, vertelt de presentatrice in een gesprek met Evers Staat Op op Radio 538. “Het is alleen niet leuk als je met je zoon bij de kassa in de Albert Heijn staat en dat hij mij zo duidelijk kan zien”, vervolgt ze. “Gelukkig heeft hij het nog niet ontdekt; hij heeft meer interesse voor Freek Vonk en zijn dinosaurussen.”


Hoewel Bridget het niet eens is met de actie van Weekend, gaat ze geen stappen ondernemen tegen het roddelblad. “Weet je wat het is, over een week zijn we dit alweer vergeten,” aldus de blondine.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook