Sylvie Meis heeft een oogje op déze voetballer

Sylvie Meis was jarenlang dé ultieme voetbalvrouw. Ze verhuisde voor haar man naar een ander land en moedigde hem bij zo...

Lees ook

Sylvie Meis was jarenlang dé ultieme voetbalvrouw. Ze verhuisde voor haar man naar een ander land en moedigde hem bij zowel elke voetbalwedstrijd aan. Sylvie ziet het leven als spelersvrouw nog best zitten, de blondine heeft haar oog op een andere voetballer laten vallen! 

Na Rafael van der Vaart heeft Sylvie een crush op een andere voetballer. Dat onthult ze in een interview met RTL Exclusiv. Hier praat ze over haar leven als spelersvrouw.“Het is natuurlijk geen beroep. Je wordt verliefd op een man die toevallig voetbal speelt. het is belangrijk dat je jezelf niet reduceert tot een spelersvrouw, maar zelf een carrière bouwt of gaat studeren”, vertelt Sylvie.

Sylvie kon het niet laten om het ook even over de voetballers te hebben. Wat blijkt? De presentatrice zou best een beschuitje willen eten met een voetballer! “Ik heb gisteren toevallig gekeken naar Zwitserland – Frankrijk. En de keeper van Zwitserland is een hele hele knappe man: de 27-jarige Yann Sommer.”

Wie weet wordt Sylvie opnieuw een voetbalvrouw…

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook