Hilarisch: de Queen zet William op zijn plek

Hilariteit alom: er circuleert een hilarisch gifje van Queen Elizabeth en prins William op het internet en het is te leu...

Lees ook

Hilariteit alom: er circuleert een hilarisch gifje van Queen Elizabeth en prins William op het internet en het is te leuk. Op het beeld zie je hoe de Queen William commandeert en je weet het, als Elizabeth iets zegt, dan luister je.

Tijden de Trooping of the Colour ceremony, je weet wel, toen Elizabeth het Kermit de Kikker pak droeg, is er één moment dat iedereen heeft gemist. Op één persoon na dan. Die zag hoe de Queen haar William een standje zag. Of in ieder geval, zo zag het eruit. Die persoon besloot om met het beeldmateriaal aan de haal te gaan en dat leverde het volgende kunstwerkje op.

Hoewel het voor anderen misschien moeilijk lijkt om Elizabeth serieus te nemen in die outfit, weet William meteen wat hij moet doen als hij op z’n vingers wordt getikt. Het lijkt alsof ze hem beveelt om te gaan staan en zoals het dan gaat zie je dat William opstaat. Zelfs op haar leeftijd heeft ze de touwtjes nog in handen!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook