Dit droegen Mette-Marit en Victoria gisteren

Vriendinnen, collega's en kroonprinsessen Mette-Marit (Noorwegen) en Victoria (Zweden) maakten gisteren samen hun opwach...

Lees ook

Vriendinnen, collega’s en kroonprinsessen Mette-Marit (Noorwegen) en Victoria (Zweden) maakten gisteren samen hun opwachting tijdens het EAT Stockholm Food Forum evenement. Opvallend genoeg hadden ze beiden een compleet andere outfit aan. Maar wát droegen ze eigenlijk? Beau Monde neemt het onder de loep.

Mette-Marit en Victoria straalden in Stockholm tijdens het evenement dat voornamelijk om duurzaam eten draait. Mette-Marit deed dat heel casual in een wit pakje met matchend EAT  T-shirt, Victoria koos voor de gelegenheid juist voor een lila jurk. Samen matchte het niet helemaal, maar de twee leken het naar hun zin te hebben en lachten vriendelijk naar de camera’s zoals het heurt.

Tijd om in te zoomen op de outfits zelf. Zie je jezelf wel in de jurk van Victoria naar een bruiloft gaan deze zomer of wil je de look van de Noorse kroonprinses zo in je kast hangen? Zoek dan niet verder en shop de items die we selecteerden hieronder:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook