Kim Kardashian showt haar slanke figuur op sexy foto

Kim Kardashian is na de bevalling van zoontje Saint meteen aan de slag gegaan om haar zwangerschapskilo's kwijt te raken...

Lees ook

Kim Kardashian is na de bevalling van zoontje Saint meteen aan de slag gegaan om haar zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Mrs. West staat elke dag te zweten in haar private gym met haar personal trainer en ze heeft alle koolhydraten uit haar dieet geschrapt. Inmiddels zit Kim bijna op haar streefgewicht en dat wil ze graag laten zien!

Het lichaam van de realityster is misschien wel het slechtst bewaarde geheim van Hollywood. Kim showt haar curvy body regelmatig op Instagram of een cover. De socialite is de afgelopen tijd keihard bezig geweest om aan haar lichaam te werken en is de afgelopen jaren niet meer zo slank geweest als nu!

De vrouw van Kanye is apetrots op het resultaat van het harde werk en is niet te beroerd om dat met ons te delen. Nieuw lichaam, nieuwe selfie, zullen we maar zeggen! Kim poseert voor de spiegel in een superstrak badpak met hoge split. Ze laat weinig aan de verbeelding over en dat is waarschijnlijk preciés Kims bedoeling.

Eerlijk is eerlijk: she looks good!


Lees ook: Dit gedeelte van het gezicht contourt Kim Kardashian het liefst

Laatste nieuws

Zie ook