Prins William is een held op sokken

Samen met zijn broer prins Harry polo'de prins William vorig jaar 1 miljoen euro bij elkaar, die is verdeeld over 17 goe...

Samen met zijn broer prins Harry polo’de prins William vorig jaar 1 miljoen euro bij elkaar, die is verdeeld over 17 goede doelen. Hij werd dan ook onthaald als echte held op sokken tijdens de Audi Polo Challenge, de eerste grote fundraiser van dit jaar.

Voor de wedstrijd op Coworth Park in Ascot warmde de hertog van Cambridge zich op, naar eigen zeggen ‘krakend en kreunend’. Hij deed dit heel sportief op sokken en heel onpraktisch in een witte jeans. De man die ooit koning van het Verenigd Koninkrijk zal worden, nam euh… interessante houdingen aan die hem vermoedelijk zijn leven lang zullen blijven achtervolgen.

Hop, hertog, hop!

William Polo Challenge 2

prins william © Max Mumby/Getty Images

prins william © Max Mumby/Getty Images

prins william © Max Mumby/Getty Images

Het stretchen op handen en knieën ging William nog het makkelijkst af. Iets zegt ons dat prins George en prinses Charlotte hun vader regelmatig als paard gebruiken, al dan niet gewapend met een polostick.

Team Windsor speelt samen

© Mark Cuthbert / Getty Images © Mark Cuthbert / Getty Images

In totaal harkten de broers de afgelopen jaren al meer dan 12 miljoen euro binnen voor hun goede doelen. Het geld gaat dit jaar onder andere naar Sentebale (Harry’s petproject), Tusk, The Royal Marsden en WellChild. Opmerkelijk is dat William en Harry dit potje in hetzelfde team speelden. Meestal spelen ze tegen elkaar, wat vooral verhitte potjes broedertwist oplevert, want ze zijn beiden ? bloedfanatiek.

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Om úren naar te kijken

William Polo Challenge 1
Harry speelt nog regelmatig, voor William was het even geleden dat hij aan een polowedstrijd had meegedaan. Het hoogtepunt bleef toch de warming-up. Zó jammer dat prins Harry niet ook even zijn inner exhibitionist luchtte…

Laatste nieuws