doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Inspirerend: vrouw valt bijna 100 kilo af

De zomervakantie staat voor de deur, dus verruilen we het toastje brie voor een gezonde salade en laten we de witte wijn...
.
Inspirerend: vrouw valt bijna 100 kilo af

De zomervakantie staat voor de deur, dus verruilen we het toastje brie voor een gezonde salade en laten we de witte wijn iets vaker staan. Het sportschoolabonnement wordt ook ineens weer gebruikt. Maar sommige mensen hebben een wel heel lange weg te gaan. Lees hier het verhaal van Simone Anderson, die bijna 100 (!) kilo is afgevallen. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het is altijd inspirerend om afvalverhalen te lezen. Simone Anderson woog 169 kilo. Ze realiseerde zich dat haar overgewicht levensgevaarlijk is en begon aan haar afvalrace. Simone zei haar geliefde hamburgers en frietjes vaarwel, en koos voor een healthy lifestyle. Uitsluitend gezond eten en veel sporten!

Simone viel af op eigen kracht. Zónder maagverkleining. Ze werd steeds fanatieker in de sportschool en ook in het gezond eten kreeg ze meer plezier. Het afvallen ging als een trein en de kilo's vlogen eraf. Inmiddels weegt Simone 77 kilo. Dat betekent dat ze bijna 100 kilo is afgevallen, en de helft van haar oude gewicht!

Met haar knappe prestatie hoopt ze ook andere mensen te inspireren. Daarom heeft de 25-jarige vrouw haar fit journey op Instagram gedeeld. Dit was voor haar ook een extra stok achter de deur, haar progressiefoto's en de positieve reacties daarop motiveerden haar alleen maar meer. "Met veel doorzettingsvermogen, kracht en motivatie heb ik mijn doel behaald," schrijft Simone op Instagram. De fit girl heeft al een operatie gedaan om het overtollige vel te laten verwijderen.

Kijk hieronder naar de inspirerende fit journey van Simone:

Lees ook: Marc van der Linden valt 50 kilo af

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws