Tjitske Reidinga: nieuwe Gooische Vrouwen-film “komt echt wel weer”

Geweldig nieuws voor Gooische Vrouwen-fans. Want als het aan actrice Tjitske Reidinga ligt, dan komt er zeker weer een n...

Geweldig nieuws voor Gooische Vrouwen-fans. Want als het aan actrice Tjitske Reidinga ligt, dan komt er zeker weer een nieuwe Gooische Vrouwen-film! Dat liet de actrice deze ochtend doorschemeren in de 100% NL-ochtendshow van Lex Gaarthuis.

“We hebben als cast al een paar jaar geleden gezegd dat we er klaar mee waren, maar bijna elke dag word je ermee geconfronteerd door vragen of we nog terugkomen”, aldus Tjitske. En tja, al die vragen, dan ga je er natuurlijk over nadenken (yes, please!).

Tjitske Reidinga: nieuwe Gooische Vrouwen-film © BSR Agency.com

Volgens Tjitske zijn de Gooische Vrouwen-actrices (Linda de Mol, Susan Visser en Lies Visschedijk) wat dat betreft ‘een slap zooitje’, want: “Als er een verzoek komt om een vervolg te maken, geven we er echt wel weer aan toe. In een pakje door Afrika huppelen, of wat dan ook, het komt er echt wel weer van.”

Ze blijven toch allemaal een beetje een Gooische vrouw, zo vervolgt Tjitske: “Al zou ik het willen, afscheid nemen van Gooische vrouwen is onmogelijk.” (shop nu seizoen 1 t/m 5 + film voor €23,99 bij Bol.com)

En dat klinkt ons als muziek in de oren.

Lees ook:

Laatste nieuws