Weekend Round-Up: babynieuws in Hilly- & Hollywood

Is het jou ook al opgevallen hoeveel celebrity's er in Hilly- en Hollywood zwanger zijn of net een kleine verwelkomd heb...

Lees ook

Is het jou ook al opgevallen hoeveel celebrity’s er in Hilly- en Hollywood zwanger zijn of net een kleine verwelkomd hebben? Ook het afgelopen weekend werden er weer flink veel babyfoto’s op de social media gedeeld. Dit is onze selectie van het leukste en liefste babynieuws.

Jody Bernal

‘Que Si Que No’-zanger Jody Bernal is zaterdag vader geworden van een mooie dochter. Hij en zijn vrouw Melissa hebben de kleine meid Olivia genoemd. In de video hierboven zie je hoe Jody reageerde op de geboorte, hij pinkte zelfs een traantje weg.

Behati Prinsloo

Vrouw van Adam Levine, Behati Prinsloo, is zwanger en haar babybuik begint nu duidelijk zichtbaar te worden. Op Instagram plaatste ze deze mooie (en stiekem te schattige) foto in bikini.

?

Een foto die is geplaatst door Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) op

Kim Kötter

Vorige week is Kim Kötter bevallen van haar zoontje Muck. Op haar Instagram plaatste ze al vele foto’s van vlak na de bevalling. Maar afgelopen weekend mochten we ook het geboortekaartje bewonderen. Kijk maar:

Buitenkant van Muck’s geboortekaartje! Samen met @thebirdsandthebeesnl zelf ontworpen! Wat een kanjers zijn dat! Een foto die is geplaatst door kimkotter (@kimkotter) op

Liza Sips

Wat een happy family photo! Liza Sips ging met haar man en zoontje Jonah naar het strand. Voor Liza’s zoontje was het de eerste keer dat hij naar het strand ging. Zoals de actrice zelf al bij de foto zet: hij kreeg er niet veel van mee, maar Liza en haar man vonden het heerlijk.

Marly van der Velden

GTST-actrice Marly van der Velden ging met haar kleine Sammy-Rose naar de dierentuin om aapjes te kijken. Dat leverde deze schattige foto op *smelt*:

Top dag. Met mijn aapie naar aapjes kijken ? Een foto die is geplaatst door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Pauline Wingelaar

Het babynieuws van Gooisch meisje gaat niet over een zwangerschap of pasgeboren baby, maar over de 1-jarige verjaardag van haar zoontje Reinier. Hij vierde zijn eerste verjaardag en werd bedolven onder de cadeautjes.


Shakira ook zwanger?

Is het nu wel of niet zo? Er gaan veel zwangerschapsroddels over zangeres Shakira. Zij en voetballer Gerard Piqué hebben al twee kindjes, maar wellicht is er nu een derde op komst.

Lees hier de Weekend Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook