Schattig: Máxima laat een blijvende indruk achter bij de kapitein en zijn dochtertje

Vrijdag mocht koningin Máxima champagne uitgieten over de scheepsbel van het nieuwe cruiseschip MS Koningsdam. Het schip...

Lees ook

Vrijdag mocht koningin Máxima champagne uitgieten over de scheepsbel van het nieuwe cruiseschip MS Koningsdam. Het schip is vernoemd naar koning Willem-Alexander en aan Máxima de eer om het schip officieel te dopen in Rotterdam.

De kapitein van het schip, Emiel de Vries, en zijn 5-jarige dochtertje Tess hadden mochten de koningin een rondleiding te geven op het gigantische schip… Met ruimte voor meer dan 2.000 reizigers en meer dan 1.000 man bemanning uit 44 verschillende landen. En om de koningin een warm welkom te geven, kreeg ze een schattig bosje bloemen van Tess en haar vader. En daar was Máx blij mee. Ze liet ze niet meer los (zo blijkt ook uit de video hierboven):

Schattig: Máxima laat een blijvende indruk achter bij de kapitein en zijn dochtertje © Michel Porro/WireImage

De outfit

Máxima had voor de gelegenheid een blauwe japon met boothals gekocht. Uiteraard van Natan (en de clutch ook). En natuurlijk droeg de koningin een hoed. Als een vrouw bij het dopen van een schip geen hoed draagt, zou dat ongeluk kunnen brengen. En dat willen we natuurlijk niet. De koningin wenste het schip en haar bemanning dan ook een behouden vaart. Happy cruising!

Zelf een keer een cruise boeken? Dat kan via bijvoorbeeld Kras.nl en Tui.nl.

Laatste nieuws

Zie ook