De reden waarom Mia de tas van de Queen droeg

Het verjaardagsportret ter ere van de 90ste verjaardag van Queen Elizabeth is er één om nooit te vergeten. Deze mijlpaal...

Lees ook

Het verjaardagsportret ter ere van de 90ste verjaardag van Queen Elizabeth is er één om nooit te vergeten. Deze mijlpaal in haar leven laat Groot-Brittannië niet onopgemerkt voorbij gaan! Maar waarom hield de kleine Mia (2), dochter van Zara Phillips en Mike Tindall, de tas van de Queen vast?

Natuurlijk is er plek voor Mia op het verjaardagsportret van Elizabeth. We schreven eerder al over de goede band tussen Zara en de Queen. Samen met de andere (achter)kleinkinderen poseerde ze voor dit iconische kiekje, dat trouwens gemaakt is door Annie Leibovitz. Stiekem steelt de kleine Mia de show door de tas van Elizabeth vast te houden, maar waarom kreeg zij die eer? Vader Mike deed zijn verhaal. Zo vertelt hij dat ze een beetje stout was voordat de foto werd gemaakt (lees: slecht luisterde). Het ging zover dat ze de tas pakte en de Queen haar vertelde dat het maar vast moest houden voor de foto. Dat deed de kleine meid.

mia © British Monarchy

Haar ouders zien nu al dat ze een eigen(wijze) persoonlijkheid heeft en moedigen naar eigen zeggen dat alleen maar aan. Uiteindelijk is het een foto geworden die voor altijd gekoesterd wordt en ziet Mia er hartstikke lief en een tikkeltje ondeugend uit. Zoet!

Laatste nieuws

Zie ook