Get the look: Doutzen bij haar 10-jarige jubileum voor L’Oréal

Gisteravond vond er tijdens het Cannes Film Festival een privé-feestje plaats van L'Oréal Paris. Veel bekenden uit de mo...

Gisteravond vond er tijdens het Cannes Film Festival een privé-feestje plaats van L’Oréal Paris. Veel bekenden uit de mode- en beautywereld waren uitgenodigd en natuurlijk kon Doutzen Kroes ook niet ontbreken op het feestje. Zij is tenslotte al 10 jaar het gezicht van dit bekende cosmeticamerk en vierde hier haar jubileum.

Doutzen maakte haar entree in een tomboy look door een donkerblauw pak van Calvin Klein te dragen. Het pak zit oversized bij de pijpen als mouwen en ze combineert het met een simpel zwart topje eronder, puntige zwarte pumps en een simpel kettinkje.

Het masculine pak is al een aandachtstrekker op zichzelf. Daarom heeft Doutzen er een simpele beautylook (mede mogelijk gemaakt door L’Oréal) bij gekozen. We zien een flawless huid, fijn eyeliner streepje en een nude lip zoals we van La Kroes gewend zijn. Mooi! Via Doutzens Instagram bleven we op de hoogte van de leukste foto’s van het feest. Zo ging ze bijvoorbeeld op de foto met Nederlands model Lara Stone en poseerde ze met haar jubileumtaart.

Doutzen Kroes © Venturelli/WireImage

Last night my L’oreal family surprised me and it was so much fun celebrating my 10 year anniversary! Thank you all so much?

Een video die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Dubble Dutch trouble ? #lorealcannes2016 #blueobsession wearing @calvinklein Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Lees ook:

Laatste nieuws