De oudste dochter van André Hazes doet een (schandalig) boekje open

Mocht je het vergeten zijn: André Hazes (overleden in 2004) heeft niet alleen met Rachel kinderen gekregen, maar ook met...

Lees ook

Mocht je het vergeten zijn: André Hazes (overleden in 2004) heeft niet alleen met Rachel kinderen gekregen, maar ook met zijn ex-vrouw. Hoewel Dré en Roxeanne veel op de voorgrond treden doen zijn twee oudste kinderen Melvin en Nathalie (42) dat niet. Tot nu… De oudste dochter van André Hazes doet een boekje open.

Het is een zeldzame gebeurtenis, maar Nathalie Hazes heeft als oudste dochter van André Hazes haar stilzwijgen doorbroken. Ze heeft ‘ja’ gezegd op een interview met het weekblad Privé en misschien verwacht je het al, wat ze heeft te zeggen over Rachel Hazes moet vast hard aankomen. Aan Privé vertelt ze niet alleen dat ze graag eens met Dré en Roxeanne zou praten, maar ook over hoe Rachel haar (en haar broer) buitenspel zette. Rachel, berg je maar, want dit is niet leuk om te horen… Bekijk de video hierboven om te zien wat Nathalie allemaal te zeggen heeft.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook