Katy Perry reageert op intieme foto’s Orlando Bloom en Selena Gomez

Selena Gomez en Orlando Bloom hadden het wel erg gezellig vorige week in Las Vegas (bekijk de beelden hier). Maar gelukk...

Lees ook

Selena Gomez en Orlando Bloom hadden het wel erg gezellig vorige week in Las Vegas (bekijk de beelden hier). Maar gelukkig kon Orlando zich verantwoorden aan zijn vriendin. Katy Perry vindt het allemaal maar onzin en noemt de beelden van TMZ ‘een domme samenzwering’. Bekijk de video:

 

Katy Perry is helemaal klaar met alle geruchten omtrent haar relatie met Orlando. De Roar-zangeres laat dan ook via Twitter van zich horen. Ten eerste vindt Katy dat de beelden niet veelzeggend zijn. Ze twittert ‘Is dat alles?’ met een link naar het gelijknamige nummer van zangeres Peggy Lee ‘Is that alle there is’. Dit nummer is een ode aan de existentiële zinloosheid, waarmee La Perry in haar tweet doelt op paparazzi die van elke foto een verhaal willen maken:

De 31 jarige Katy Perry vervolgt: ‘In plaats van je energie te verspillen aan domme samenzweringen, kijk eens hoe cool dit is.’ En bij dit berichtje plaatst ze een link naar een artikel van Time, geschreven door haar beau Orlando Bloom.

Selena Gomez is het daar helemaal mee eens. Ze retweet Katy’s reactie met de tekst:
‘#maakzeafmetliefde ? op een dag zullen ze het snappen, LOL’. Dus mensen, Orlando en Selena zijn gewoon heel erg goede vrienden… Weten we dat ook weer.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook