Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Gezinsuitbreiding voor Yolanthe en Wesley?!

Hoewel waarzegsters waarschijnlijk nog onbetrouwbaarder zijn dan de roddelpers beweert Nur Ozgunes dat Yolanthe en Wesley binnenkort weer een kindje gaan krijgen. Xess Xava werd in oktober 2015 geboren en volgens Nur blijft het niet alleen bij Xess. Ze is ervan overtuigd dat Yolanthe en Wesley nog een meisje krijgen. Oké, to be continued dus?

Baby’s voor Kim Kötter en Eva Mendes

Veel babynieuws deze week! Zowel Kim Kötter als Eva Mendes zijn bevallen. Eva beviel schijnbaar al eind april (maar hield het geheim) en het kindje heeft volgens geruchten de naam Amanda Lee Gosling gekregen. Kim beviel afgelopen dinsdag in Utrecht van een zoontje. Samen met haar vriend Jaap heeft ze ‘m Muck genoemd en de eerste foto’s kun je hier vinden.

Sabia wil Rafael voor geen goud terug

We hoeven echt niet te denken dat Sabia haar ex Rafael weer terug zou willen. Sterker nog, ze wil hem ‘voor geen goud terug’. Inmiddels zijn de twee bijna een jaar uit elkaar – en halen ze nog steeds de kranten – en is Sab definitief over Rafael heen. Zie hier wat ze nog meer te zeggen heeft:

BN’ers vieren Moederdag

Afgelopen zondag was het Moederdag en die dag konden de BN’ers natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Onder andere Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Chantal Janzen vierden Moederdag en deelden te lieve foto’s die je in dit artikel terug kunt vinden.

Groot Toppers-nieuws

Onze Toppers wisten deze week het nieuws te halen. Eerst werd er heel geheimzinnig gedaan. Stoppen de Toppers? Komen er nieuwe Toppers bij? Gaat er iemand weg? Gerard Joling beweert dat twee Toppers stoppen en dat er twee bijkomen, maar dat is alweer achterhaalt. Het grote nieuws is dat de Toppers een kerstconcertreeks geven. Is dat alles…?

Justin Bieber is zijn fans zat

Justin Bieber vindt het niets dat hij keer op keer moet stoppen voor zijn fans. Hij kan er niet meer tegen dat ze continu met hem op de foto willen, aangezien hij zich dan een ‘dier in een dierentuin’ voelt. Op Instagram heeft hij z’n verhaal gedaan en laat ‘ie meteen weten dat foto’s maken nu echt voorbij is:

Gwyneth Paltrow’s favoriete seksspeeltje kost €13.000 (!)

Geen Gossip Round-Up zonder juicy nieuws. Deze keer is het de beurt aan Gwyneth Paltrow. Wat blijkt? Haar favoriete seksspeeltje heeft een prijskaartje van €13.000. Dertien duizend euro. Maar dan krijg je wel een fancy gouden dildo ervoor terug. Lees hier meer over haar favoriete speeltjes.

Het Cannes Film Festival is begonnen

Eén van de grootste events op de sociale kalender is van start gegaan. Menig celebrity reist af naar de Franse kust om naar het Cannes Film Festival te gaan en Beau Monde zou Beau Monde niet zijn als we niet een paar mooie looks op een rij zouden zetten. Zie hier onze favorieten! Doutzen zag er trouwens prachtig uit.

Cannes Film Festival opening © Samir Hussein/WireImage

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook