Royal Faceswap voor Koningsdag

Beau Monde columnist en stylist Fred van Leer heeft een briljante tip voor Koningsdag - en daar gaan wij ons zeker aan h...

Beau Monde columnist en stylist Fred van Leer heeft een briljante tip voor Koningsdag – en daar gaan wij ons zeker aan houden!

Stylist Fred van Leer plaatste vandaag een filmpje op Instagram (zie video hierboven), waarin hij als prinses Beatrix zijn volgers toespreekt. En Freds belangrijkste tip voor morgen: thermo ondergoed! En niet heel gek, want het weer gaat buiig en koud worden, zo’n circa 9 graden. En dat is nog niet het enige, want een stevige noordwestenwind maakt het voor het gevoel kouder. Dus thermo ondergoed en sjaals zijn een must, helemaal als je op een vrijmarkt gaat staan.

En wij tippen: neem voor de zekerheid een oranje Koningsdag paraplu of poncho mee. Beschermt je een beetje tegen de wind, en houdt je in ieder geval droog.

Royal Snapchats

Kennen jullie de nieuwe ‘faceswap‘ functionaliteit al? Je kan nu ook met bestaande foto’s van je camera ‘faceswappen’. Dus je hoeft nu niet meer krampachtig naast iemand te staan om van gezicht te wisselen. Ons leek het wel leuk om een speciale koningsdag editie hiervoor te maken, zodat je vanavond en morgen flink kunt ‘faceswappen’ met de koning of koningin. Dus geef je gezicht een ‘royal make0ver’. Lach als Máxima, prinses Beatrix of Willem-Alexander.

You’re welcome. Happy Kingsday!

Hoe werkt het?

  • Om dit te kunnen doen heb je wel Snapchat nodig. Download de app hier op je iPhone of smartphone.
  • En je hebt onze ‘royal Snapchat’ afbeelding nodig ? zie hieronder. Sla deze op op je telefoon (duim ingedrukt houden op de afbeelding en dan ‘afbeelding bewaren’.

Royal Snapchat - prinses Beatrix, koning Willem-Alexander, koningin Maxima © RVD / Koninklijk Huis

  • Open Snapchat en zorg dat je telefoon op ‘selfie modus’ staat.
  • ‘Tap’ met je duim (iets langer vasthouden) op je gezicht, je ziet dan dat ‘Snapchat’ je gezichtslijnen ‘intekent’.
  • Je ziet nu onderaan allemaal ‘filters’ in beeld komen (rondjes).
  • Scroll door de rondjes heen helemaal naar rechts, en dan zie je een paars balletje met een camera-icoon en een witte smiley, dit is de functie die je voor de royal faceswap nodig hebt.
  • Ben je daarop? En heb je de afbeelding opgeslagen? Dan kan je een Oranje-hoofdje uitkiezen. En dat ziet er best hilarisch uit!
  • One last thing: stuur ons ook even het resultaat. Onze gebruikersnaam: beaumondenl 

© Foxtalks © Foxtalks

© Foxtalks © Foxtalks

© Foxtalks © Foxtalks

Bron: Snapchat Foxtalks

Happy Royal Snapping!

Laatste nieuws