Zien: prachtige nieuwe foto’s van de Queen

Ze mag zelf dan vandaag 90 zijn geworden, de Queen geeft een paar unieke cadeautjes weg met deze schitterende foto's, ge...

Lees ook

Ze mag zelf dan vandaag 90 zijn geworden, de Queen geeft een paar unieke cadeautjes weg met deze schitterende foto’s, gemaakt door topfotograaf Annie Leibovitz.

Elizabeth II heeft alle opwinding tot nu toe onderkoeld en ogenschijnlijk onbewogen ondergaan, maar intussen dus wel stiekem leuk poseren(#cool). Hier is ze na een wandelingetje vastgelegd op het oostelijke terras van Windsor Castle met haar hondjes. Met de klok mee van bovenaf: Willow (corgi), Vulcan (dorgie), Candy (dorgie) en Holly (corgi).

Zo zie de je Queen nooit!

© British Monarchy © British Monarchy

Elizabeth II met haar vijf achterkleinkinderen en haar twee jongste kleinkinderen, genomen in de Green Drawing Room. Van links naar rechts: James (8) en Louise (12), de kinderen van prins Edward en Sophie, daarvoor Mia Tindall (met de beroemde handtas van overoma!), de tweejarige dochter van Zara and Mike Tindall. Prinses Charlotte (11 maanden) zit op schoot bij de Queen, prins George (2) staat ernaast. Achter hen Savannah (5) met rechts in het roze haar zusje Isla (3), de kinderen van Peter Phillips en Autumn. De fotosessie werd omschreven als ‘een happy, chaotische middag waarbij de ouders allemaal de aandacht van hun eigen kinderen probeerden te trekken.’

Vanavond een familiediner

© British Monarchy © British Monarchy

Op de laatste foto zit ze met haar dochter prinses Anne in de White Drawing Room van Windsor Castle. De keuze voor zulke persoonlijke foto’s was van de koningin zelf ‘omdat het toch vooral een familieaangelegenheid is’. Ze wilde als oudste ook de jongsten een rol in het geheel geven, en haar dochter, die niet zo vaak in beeld komt, maar met wie ze wel een heel speciale band heeft. Hare Majesteit maakt er vandaag een feestelijke dag van: beetje zwaaien, wandelingetje door Windsor en wat officiële dingetjes. Vanavond wordt ze door haar oudste zoon kroonprins Charles getrakteerd op een diner voor familie en vrienden.

Laatste nieuws

Zie ook