Doutzen: ‘Hier ben ik zó enorm opgewonden over!’

Doutzen Kroes staat aan de top als het gaat om haar modellencarrière. Een tijd geleden gaf het model aan dat ze stopte a...

Lees ook

Doutzen Kroes staat aan de top als het gaat om haar modellencarrière. Een tijd geleden gaf het model aan dat ze stopte als Victoria’s Secret model, waaróm was voor iedereen de grote vraag. Misschien om zich meer te richten op een acteercarrière?

Al eerder speelde Doutzen in de Nederlandse film Nova Zembla, maar nu heeft ze een rol te pakken als Wonder Woman in de nieuwe heldenfilm, zo bevestigt nu een van haar tegenspeelsters.

Batman vs Superman: Dawn of Justice is nu te zien in de bioscoop en daarin speelt Gal Gadot Wonder Woman. Op Instagram zien wij een foto van haar samen met Doutzen met als bijschrift: ‘Amazonianhood, love my sisters.

De geruchten dat Doutzen de rol zou spelen gingen al een paar weken, maar nu weten we het zéker. We moeten alleen nog wel even wachten totdat we haar acteerkunsten kunnen bewonderen. De nieuwe film is pas vanaf juni 2017 in de bioscopen te zien.

Amazonianhood? LOVE my [email protected] @cn_connienielsen @naprous

Een foto die is geplaatst door Gal Gadot (@gal_gadot) op

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook