Zien: vechtende prins William en prins Harry

Boys will be boys: prins William en prins Harry hadden de grootste lol bij een bezoek aan de Pinewood Studios, waar de S...

Lees ook

Boys will be boys: prins William en prins Harry hadden de grootste lol bij een bezoek aan de Pinewood Studios, waar de StarWars films worden opgenomen.

De broers bezochten de werkplaatsen en de ateliers van de studio in Buckinghamshire en ontmoetten diverse hoofdrolspelers. Hoogtepunt was toch echter het lightsaber duel tussen William en Harry. Waarbij de laatste bij zijn rood oplichtende zwaard ‘Waarom moet ik altijd de slechterik zijn?’ weeklaagde. En er toen in zijn beste gemene stem aan toevoegde: ‘Come on, let’s dance’.

Knokpartij tussen Heir & Spare

Harry plaagde zijn oudere broer met zijn niet al te pittige aanvallen, waarop William onheilspellend voorstelde: ‘We kunnen dit ook buiten afmaken.’ Iets zegt ons dat hij vroeger gewoon op zijn kleine broertje ging liggen, om te winnen. Beiden waren het er wél over eens dat prins George een lichtzwaard helemaal het einde zou vinden. Bekijk de video hierboven maar!

Harry ontmoette Chewbacca

William Harry Star Wars

En er werd harig gehugd

© British Monarchy © British Monarchy

Duke Skywalker De Duke of Cambridge en zijn harige sidekick gaven aan ‘enorme fans’ te zijn van de legendarische Star Wars-reeks tijdens hun toer op de set van ‘Episode VIII’. William beweerde zelfs ‘een absolute nerd’ te zijn als het op de films aankwam. Naast Chewbacca ontmoetten William en Harry ook Mark Hamill ? die Luke Skywalker speelt.

© British Monarchy © British Monarchy

William had een goed gesprek met BB-8

© British Monarchy © British Monarchy

Harry en The Force

© British Monarchy © British Monarchy

En nu nog anderhalf jaar wachten…

William Harry Star Wars 4

We kunnen wel constateren dat de heren dit het Leukste Werkbezoek Ooit vonden. ‘Star Wars: Episode VIII’ is vanaf 15 december 2017 te zien.

Laatste nieuws

Zie ook