Victoria Beckham lanceert allereerste make-upcollectie

Dat is nog eens GROOTS nieuws voor modeontwerpster Victoria Beckham. Dit najaar komt Vic met een make-upcollectie, in sa...

Lees ook

Dat is nog eens GROOTS nieuws voor modeontwerpster Victoria Beckham. Dit najaar komt Vic met een make-upcollectie, in samenwerking met Estée Lauder.

Het is nog even wachten tot september. Samen met Estée Lauder zal Victoria Beckham dan een limited edition make-upcollectie uitbrengen. Victoria: “Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking. Het hele proces was inspirerend en leerzaam”.

Voor Victoria is het de eerste keer dat zij haar naam verbindt aan een beautylabel, al heeft de voormalig Spice Girl al in verschillende interviews aangegeven dat een beautycollectie wel op haar to-dolijst stond.

Victoria Beckham lanceert allereerste make-upcollectie © Estée Lauder

Brand it like Beckham

De collectie draagt de naam ‘Victoria Beckham Estée Lauder’ en is geïnspireerd op Victoria’s persoonlijke stijl. Deze invulling vertaalt zich door in zowel de producten als de verpakking. Strak, elegant en typisch VB.

La Beckham is ontzettend trots op haar samenwerking met Estée Lauder: “Ik bewonderde Estée Lauder als vrouw en het invloedrijke merk dat ze jaren geleden heeft opgezet. Ik verheug me er dan ook op onze klanten deze make-upcollectie te kunnen aanbieden.”

Wanneer we in de rij moeten gaan staan, weten we nog niet. De exacte datum van de lancering is niet onthuld. Wordt vervolgd!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook